Booster power

Booster

Tervetuloa koirien Booster-täysravinnon kotisivuille!

Booster täysravintosarja kattaa kaikki koirasi ravitsemustarpeet aina pennusta aikuiseksi asti.

Booster t�ysravintosarja kattaa kaikki koirasi ravitsemustarpeet aina pennusta aikuiseksi asti.

Booster Power koiranruoka – VIPstore.fi

Booster Power koiranruoka | VIPstore.fi

BOOSTER POWER on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan.

Booster Power koiranruoka – Aktiiviselle koiralle – Vehnätön ja soijaton koostumus – Runsaasti energiaa. Osta Booster Power koiranruokaa kätevästi netistä.

Aktiivisen koiran ruoka Booster Power – DreamPetStore

Aktiivisen koiran ruoka Booster Power

Booster Power on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan.

Runsaasti energiaa sisältävä Booster Power on loistava valinta metsästyskoiralle tai aktiiviselle urheilukoiralle. Vehnätön ja soijaton koostumus, sisältää runsaasti rasvaa. Nopea toimitus kotimaisesta verkkokaupasta!

BOOSTER Power – Koiratarvike Haukkula

BOOSTER Power – Koiratarvike Haukkula

Booster Power sopii erinomaisesti metsästyskoirille ja muille aktiivista elämää viettäville koirille. Booster Power sisältää kaikki aikuisen koiran …

Booster Power sopii erinomaisesti metsästyskoirille ja muille aktiivista elämää viettäville koirille. Booster Power sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. Lihaisa (lihapitoisuus 45%) Booster Power on erinomainen metsästyskauden ruoka paljon energiaa tarvitsevalle met

Booster Power koiranruoka 2 x 15 kg – Tassukauppa.fi

Booster Power on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. Booster Power on …

Lihapitoinen koiranruoka Booster Power on paljon energiaa sisältävä kanapohjainen täysravinto aktiivisille koirille.

Booster Power 15kg 1 LAVA -36 Säkkiä – Erakellari

Booster Power on täysravinto täysikasvuisille koirille, joilla on runsas energiantarve, esim metsästys tai työkoirille. Ruoan lihapitoisuus on 45 % ja …

Booster Power 15kg Koiranruoka – Erakellari.fi verkkokauppa

BOOSTER POWERBooster Power on täysravinto täysikasvuisille koirille, joilla on runsas energiantarve, esim metsästys tai työkoirille.

Booster Power 15 kg | Megamättö-säkit yli 10kg

Booster Power 15 kg | Megamättö-säkit yli 10kg | Suomen Lemmikkitukku

Booster Power on erinomainen metsästyskauden ruoka paljon energiaa tarvitsevalle metsästyskoiralle. Runsaan rasvakoostumuksensa ansiosta Booster Power on myös …

Osta Booster Power 15 kg edullisesti ja nopeasti Suomen Lemmikkitukku -kaupasta. Klikkaa ja tilaa heti tai tule myymäläämme. Booster Power on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen paljon liikkuvan koiran tarvitsemat ravintoaineet. Booster Power on erinomainen metsästyskauden ruoka paljon energi…

Osta Booster Power 15 kg koiravaruste.fi

Osta Booster Power 15 kg koiravaruste.fi

Booster Power on täysravinto täysikasvuisille koirille, joilla on runsas energiantarve. Ruoan lihapitoisuus on 45 % ja proteiininlähteenä toimii kana.

Booster Power -täysravinto on tarkoitettu aktiivisille koirille, joilla on suuri energiantarve. Ruoassa on 45 %: lihapitoisuus ja proteiininlähteenä on kana. Tilaa nyt meiltä: Koiravaruste.fi!

Booster Power | Sopivasti.fi

BOOSTER POWER on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan.

BOOSTER POWER on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. Lihaisa (lihapitoisuus 45%) Booster Power on erinomainen metsästyskauden ruoka paljon energiaa tarvitsevalle metsästyskoiralle. Runsaan rasvakoostumuksensa ansiosta Booster Power on myös mainio ruoka harrastuskoiralle erityisesti kilpailu- ja intensiivisellä harjoittelukaudella. Booster Power on myös ihanteellinen työkoiran ruoka ja tukee mm. valjakkokoiria ja virkakoiria vaativissa ja tärkeissä tehtävissään. Booster Power -täysravinnon biotiini ja erityinen yhdistelmä hivenaineita (mm. sinkki) varmistavat terveen ihon ja turkin. Se sisältää Omega 3 & 6 -rasvahapot sekä glukosamiinia nivelten ja rustojen terveydeksi. L-karnitiini nopeuttaa ja tehostaa ravinnon sisältämän rasvan palamista ja vapauttaa siten enemmän energiaa fyysisiin suorituksiin. Prebiootit (MOS) tehostavat terveen suolistoflooran kasvua ja edistävät siten ruuansulatusta ja suoliston toimintaa. Lisätietoa tuotteista osoitteessa www.boosterpower.fiKoostumus: kananliha, maissi, kananrasva (säilötty tokoferoleilla), riisi, kuivatut omenat, panimohiiva, kananmaksa, lohiöljy, mineraalit, glukosamiinihydrokloridi (260 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (160 mg/kg), mannan-oligosakkaridit (150 mg/kg), frukto-oligosakkaridit (100 mg/kg), Yucca Schidigera kasviuute (80 mg/kg)Ravintoainekoostumus:proteiini 33 %rasva 24 %kuitu 3 %kosteus 10 %tuhka 8,5 %kalsium 1,8 %fosfori 1,2 %A-vitamiini 16000 iuD3-vitamiini 1600 iuE-vitamiini 300 mgkupari 18 mgsinkki 100 mgseleeni 0,2 mg1 dl = n. 48,6 gBooster-säkit ovat kierrätettäviä tunnuksella 7: muut muovit. Voit siis laittaa tyhjän säkin muovinkeräykseen!

Keywords: booster power